• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zapata moet Thiago Silva doen vergeten bij Milan

  Milan rekent voortaan op Cristian Zapata om de deur gesloten te houden.

  Milan heeft verdediger Cristian Zapata in huis gehaald. De 25-jarige Colombiaan wordt een seizoen gehuurd van Villarreal.

  De voorbije seizoenen vormden Thiago Silva en Alessandro Nesta het hart van de Milan-verdediging. Maar sinds de twee naar respectievelijk PSG en Montréal vertrokken zijn, is Milan op zoek naar vervangers.

  Francesco Acerbi (23) werd al gehaald bij Chievo en nu heeft ook Cristian Zapata (foto) zijn krabbel gezet in Milaan. Zapata wordt een jaar geleend van Villarreal, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Spaanse tweede klasse. Hij kent Italië goed, want voor hij naar Spanje vertrok, speelde hij zes seizoenen bij Udinese.

  Villarreal heeft al een vervanger gevonden voor Zapata. De 34-jarige Zweed Olof Mellberg verlaat Olympiakos als vrije speler.