• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Israëliër moet aanval Waasland-Beveren versterken

  Cohen zal bij Waasland-Beveren met het rugnummer 15 spelen.

  Waasland-Beveren heeft nog maar eens een nieuwe speler aan zijn selectie toegevoegd. De Israëliër Steven Cohen, een aanvallende middenvelder, zette op de Freethiel zijn krabbel onder een éénjarig contract met optie.

  Waasland-Beveren is druk op zoek naar offensieve spelers. Vorige week legde het met de Sloveen Plut een spits vast. Nu kondigt het de komst van Steven Cohen aan.

  "Ik wou graag in West-Europa spelen", zegt de aanvallende middenvelder die overkomt van Beitar Jerusalem. "Mijn manager vertelde me dat Waasland-Beveren een speler met mijn profiel zocht, dus de keuze was snel gemaakt. "Bovendien kom ik in een familiale club terecht. Dat vind ik heel belangrijk. Mijn ouders komen in de buurt wonen."

  Cohen is in Marseille geboren en heeft de Frans-Israëlische dubbelnationaliteit. In het verleden voetbalde hij al in Spanje voor Racing Ferrol en Salamanca en in Israël bij Hapoel Ra'anana.