• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Holsbeeck is scherp voor medische staf

  Suarez zit nu in Argentinië en moet in januari opnieuw fit zijn.

  De gemiste transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou ligt nog altijd op de maag van Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. Hij viseert dan ook de medische staf. "We moeten weten wat er is misgegaan", zegt hij scherp.

  De gemiste transfer van Gouden Schoen Matias Suarez is een streep door de rekening van Anderlecht. Een knieblessure strooide roet in het eten en dat zint manager Herman Van Holsbeeck niet. "Als je een transfer van 11 miljoen euro ziet afspringen, moeten we weten wat er is misgegaan", zegt hij in de kranten.

   

  "Het is belangrijk dat er eensgezindheid bestaat tussen de mensen die de diagnoses stellen. We moeten uitzoeken wie de verantwoordelijken zijn in deze zaak. Er zal rap een en ander veranderen."

  Ondertussen is Matias Suarez naar Argentinië gevlogen. Van Holsbeeck: "We lieten hem enkele dagen gaan om een Argentijnse dokter te bezoeken in wie hij veel vertrouwen heeft."

  "Daarna zullen we met onze staf zien, wat de best oplossing is. Als er een operatie nodig is, dan zal die zo rap mogelijk gebeuren. We willen dat hij ten laatste in januari opnieuw fit is en daarna heeft hij zes maanden om te bewijzen dat hij weer de oude is."

  "Als hij in Argentinië geopereerd wil worden, sturen we zeker iemand van onze medische staf naar daar."