• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG verleidt nu ook Lucas Moura

  Moura maakt kans op olympisch goud met Brazilië.

  PSG heeft nog maar eens zijn slag gehaald op de transfermarkt. Het haalt Lucas Moura naar Europa, zij het pas vanaf januari. De Braziliaan tekende een contract tot 2017.

  Lucas Moura is een aanvallende middenvelder die uitkomt voor het Brazilaanse São Paulo. Hij blijft nog tot januari bij die club en trekt nadien naar PSG.

  Moura is ook actief op de Spelen in Londen. Zaterdag speelt hij er met Brazilië de finale van het voetbaltoernooi tegen Mexico. Hij won dit jaar ook al het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor spelers onder 20 jaar.

  PSG toonde zich al bijzonder actief op de transfermarkt. Het haalde eerder al onder anderen Ibrahimovic, Thiago Silva en Lavezzi naar Parijs. De club kwam vorig jaar in Qatarese handen en spendeerde al meer dan 200 miljoen euro aan transfers.