• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  AG2R trekt Dumoulin en Chainel aan

  Dumoulin rijdt vanaf volgend seizoen voor AG2R.

  AG2R heeft twee nieuwe renners aangetrokken. Samuel Dumoulin en Steve Chainel komen de Franse wielerploeg versterken. Beide renners tekenden voor twee seizoenen. Dat maakte ploegmanager Vincent Lavenu woensdag bekend.

  Vanaf volgend seizoen rijden Samuel Dumoulin en Steve Chainel voor AG2R. Dumoulin is 32 jaar en tekende een contract voor twee seizoenen. Hij komt over van Cofidis en reed al van 2004 tot 2007 bij AG2R. Ook Chainel tekende voor twee jaar. De 28-jarige veldrijder komt over van FDJ.

  Dumoulin won in 2008 nog een rit in de Tour. Vorige week kwamen ook Davide Appollonio en Carlos Betancur aan bij AG2R. Nicolas Roche vertrok dan weer naar Saxo Bank.