• home
 • video
 • pas verschenen

  Pandza: "Wil geen tweede geval-Suarez zijn"

  Voor Pandza is het wachten op een bankgarantie uit Oekraïne.

  De transfer van Boris Pandza naar Arsenal Kiev is nog niet afgerond. KV Mechelen wacht immers nog steeds op een bankgarantie vanuit Oekraïne. Intussen traint de 25-jarige Bosniër weer mee met KV Mechelen.

  Vorige week tekende Boris Pandza een driejarig contract bij Arsenal Kiev. Tussen beide clubs is er een overeenkomst, maar KV Mechelen geeft zijn speler pas vrij als ze een bankgarantie uit Oekraïne ontvangen.

  "Wij gaan ervan uit dat alles in orde komt, maar het sein gaat pas op groen als de bankgarantie binnen is", zegt voorzitter Johan Timmermans in Gazet van Antwerpen. In principe traint Pandza vanaf vandaag weer mee bij Mechelen.

  "Ik moet in vorm blijven, want volgende week heb ik een interland met Bosnië. En zolang de deal niet 100% rond is, kan het zijn dat ik blijf. Al ga ik er niet van uit dat ik een tweede geval-Suarez word", zegt Pandza al lachend.