• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hassan: "Lierse kan mij gelukkig maken"

  Hassan (l): "Ik kom niet voor het geld"

  Lierse hoopt nog steeds dat het binnenkort Ahmed Hassan terug naar België kan halen. De Egyptische ex-Anderlecht- speler, 37 jaar al, wil ook graag zijn Egyptische ploeg Zamalek inruilen voor het Lisp.

  De Egyptische Lierse-voorzitter Maged Samy doet al enkele weken zijn best om Hassan los te weken bij Zamalek. Die ploeg speelt al maanden niet meer in de competitie, die stilgelegd werd na dodelijke supportersrellen.

  "Ik wil gewoon weer elke week op het veld staan", zegt Ahmed Hassan zelf in Gazet van Antwerpen. "Lierse kan mij weer gelukkig maken."

  "Ik wil dus wel komen, maar mijn contract bij Zamalek loopt nog. Ik blijf wel aandringen bij mijn club om me vrij te geven. Deze week praat ik opnieuw met het bestuur."

  "Of ik het Belgische voetbal nog aankan? Wat denk je? Ik zat wel niet stil en speelde interlands met Egypte en Champions League met Zamalek. Bovendien zou ik mijn reputatie niet te grabbel gooien."

  Lierse liet wel al weten dat Hassan "geen fortuin zou verdienen". "Maar dat is geen probleem. Ik kom niet voor het grote geld naar Lierse, wel voor mijn goeie vriend en voorzitter Maged Samy. En ik wil België nog iets laten zien."