• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen medaille, wél olympisch huwelijksaanzoek

  Een medaille heeft de Britse polsstokspringster Holly Bleasdale gisteren niet kunnen veroveren. Maar de ontgoocheling om haar zesde plaats was gauw vergeten, toen haar vriend Paul Bradshaw haar ten huwelijk vroeg.

  De 20-jarige Bleasdale was erg teleurgesteld na de finale van het polsstokspringen, waarin ze zesde werd. Op Twitter schreef ze na afloop een boodschap aan de Britse fans: "Sorry dat ik jullie geen medaille heb kunnen schenken. Voel me verslagen".

  Maar enkele uren later was de stemming van de Britse atlete volledig omgeslagen: "Vandaag zesde geworden op de Spelen en Paul vroeg me net ten huwelijk! Wat een geweldige dag!"

  Haar verloofde, Paul Bradshaw was ook in de wolken: "Holly heeft "ja" gezegd. Dit is de mooiste dag van mijn leven!"