• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Veel interesse voor Kouyaté na de Spelen"

  Kouyaté (l) op de Spelen tegen Mexico.

  Anderlecht heeft Cheikhou Kouyaté weer welkom geheten. De verdediger was met Senegal op de Spelen, waar hij in de kwartfinales strandde. Als we zijn manager mogen geloven, keert hij mogelijk sneller dan gedacht terug naar Engeland.

  Kouyaté speelde zich met de olympische ploeg van Senegal immers in de kijker van heel wat ploegen.

  "Ik kreeg heel veel telefoontjes voor Kouyaté tijdens de Spelen", zegt zijn manager in La Dernière Heure. "Het waren bijna allemaal ploegen uit de Premier League, maar ook enkele Turkse en Russische teams toonden interesse in Kouyaté."

  "Ze zagen hem als defensieve middenvelder voor Senegal spelen. Bij Anderlecht staat hij dan weer centraal achterin, die polyvalentie spreekt aan."