• home
 • video
 • pas verschenen

  Moisander: "Hoop dat transfer nog doorgaat"

  Moisander (l) hoopt nog steeds om dit seizoen in het Astridpark te spelen.

  De afgeblazen transfer van Suarez is ook een streep door de rekening van Niklas Moisander (26). "Het is niet makkelijk, maar ik hoop dat de transfer nog kan doorgaan", zegt de Finse AZ-verdediger.

  Niklas Moisander is het slachtoffer van de mislukte transfer van Matias Suarez. Hij reageert ontgoocheld in een interview met eredivisielive.nl. "Het is niet leuk. In je hoofd ben je daarmee bezig en je wil zo graag een mooie transfer krijgen."

  "Mentaal heb ik het moeilijk. Ik probeel wel positief te blijven en zolang ik nog voor AZ speel, zal ik alles geven", zegt de 25-voudige Finse international.

  Toch geeft Moisander de hoop op een transfer nog niet op. "Ik moet de knop omdraaien, maar ik hoop dat het nog doorgaat. Het wordt nu moeilijk, maar in het voetbal kan het snel gaan. Er blijven nog een paar weken tot de transfermarkt sluit."

  "Ik vind het wel mooi van onze coach bij AZ dat hij deze transfer niet wilde tegenhouden. Hij gunde het me echt. Het is wel vervelend natuurlijk, want eerder liep ook de interesse van Ajax mis. Dat bracht uiteindelijk geen bod uit."