• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jeroom moedigt verloofde Elodie aan met cartoon

  Cartoonist Jeroom supportert vanop de eerste rij voor zijn verloofde Elodie Ouedraogo. En hoe kan dat beter dan met één van zijn typische grappige prenten? Na haar kwalificatie twitterde hij een cartoon de wereld in. "Doe het voor het Philippe Muyters!", was zijn ietwat cynische commentaar.

  Elodie loopt vanavond om 21.15u de halve finale van de 400 meter horden.

  Reactie Elodie naar haar kwalificatie: "Ik ben blij dat ik de eerste ronde heb overleefd. Het was een zware reeks. Ik was nerveuzer dan normaal en heb technische fouten gemaakt. Ik ben wel blij dat ik rechtstreeks geplaatst ben. Ik wilde absoluut niet afvallen in de eerste ronde."

  "Ik zal met een bevrijd gevoel kunnen lopen en dat blijft toch het belangrijkste. Ik heb niets meer te verliezen en hoop op een snellere tijd, want dat kan ik."

  Voor de kwalificaties stuurde Jeroom deze prent de wereld in: