• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gomez moet onder het mes na enkelblessure

  Gomez zal na zijn operatie enkele weken buiten strijd zijn.

  Bayern-spits Mario Gomez moet geopereerd worden. Hij heeft een enkelblessure en zal enkele weken onbeschikbaar zijn. Hij mist wellicht de competitiestart. Dat liet sportief directeur Matthias Sammer maandag weten.

  De 27-jarige Duitse international liep zaterdag in een oefenwedstrijd tegen het Werder Bremen van Kevin De Bruyne een blessure op aan zijn rechterenkel. Daardoor mist hij zo goed als zeker de competitiestart.

  "Gomez moet geopereerd worden. Daana zullen we moeten zien hoelang hij out zal zijn", zegt Matthias Sammer, sportief directeur bij Bayern München. Over drie weken begint in Duitsland de competitie en dan neemt Bayern het op tegen promovendus Greuther Fürth. Naast Gomez zijn bij Bayern ook Alaba, Rafinha en Contento out met blessures.