• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Raymaekers: "We zijn gebrand op revanche"

  Wim Raymaekers (l, archieffoto) kreeg zijn jeugdopleiding bij Racing Genk.

  Na de 5-2-pandoering van vorig weekend heeft OH Leuven iets recht te zetten. Dat kan vanavond al, thuis tegen Racing Genk. "Die nederlaag is tot maandag blijven hangen", vertelt verdediger Wim Raymaekers.

  "Vorig jaar kregen we vaker zo'n opdoffer, maar we dachten dat het nu beter ging", zegt Wim Raymaekers op de site van OH Leuven. "Maar iedereen weet wat er fout liep en wat er beter moet. We zijn thuis ook altijd heel sterk en we zijn zeker gebrand op revanche."

  Raymaekers kreeg zijn jeugdopleiding bij Racing Genk. "Ik stak mijn neus aan het venster bij de A-kern. Ik maakte er kennis met kleppers zoals Skoko, Thijs, Dagano en Zokora. Vooral Zokora maakte indruk. Hij kon echt alles en deed op training wat hij wou."

  Van Geneugden: "Er was oplapwerk nodig"

  Ook bij trainer Ronny Van Geneugden kwam de nederlaag van vorige week hard aan. "In de voorbereiding kregen we maar drie tegentreffers en nu meteen vijf. Maar we moeten niet alles overboord gooien. In het eerste uur van de wedstrijd trokken we de lijn van de voorbereiding door en we werden toen niet uit verband gespeeld."

  "De groep heeft volwassen gereageerd en kijkt uit naar het duel met Genk. Dat is volgens mij één van de titelkandidaten. We hebben in ieder geval genoeg redenen om vanavond vol aan de bak te gaan."

  Been: "We moeten gewoon winnen"

  Op de openingsspeeldag speelde Racing Genk 3-3 gelijk tegen Cercle Brugge. Na de povere Europese prestatie tegen FC Aktobe is trainer Mario Been duidelijk. "We moeten gewoon winnen", zegt hij op de site van Genk.

  Been zag OHL vorig weekend spelen. "In de eerste helft speelde het goed mee. Nadien volgden er wat foutjes en op het einde lieten de spelers het wat lopen. Maar OHL is een zeer degelijke ploeg, die vooral thuis het verschil maakt."

  "We moeten op dit moment gewoon naar onszelf kijken. We weten wat ons te doen staat als we een rol willen spelen en als we willen spreken van een goede start."