• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dembele: "Fulham heeft veel progressie gemaakt"

  Moussa Dembele trainde vijf dagen in de Zwitserse Alpen.

  Over twee weken start de Engelse competitie. Fulham, de ploeg van Moussa Dembele, trainde een week in de Zwitserse Alpen. De Rode Duivel is tevreden over de hoogtestage.

  Fulham heeft de laatste rechte lijn ingezet met een hoogtestage in de Zwitserse Alpen. Coach Martin Jol en zijn jongens waren vorige week vijf dagen in Crans-Montana. Dembele en co trainden er op 1.200 meter hoogte en werkten er ook regelmatig lange fietstochten af om hun fitheid en uithouding te verbeteren.

  Als afsluiter was er zaterdag aan de Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk een oefenduel tegen Nice. Fulham won met 4-0, met Dembele als spelmaker. De Rode Duivel was verrast door de vlotte zege, na een week van hard labeur.

  "Het was een erg intense week in Zwitserland. We werkten hard en de lucht was ijler. Het was dus moeilijker om te ademen, wat de trainingen zwaarder maakte", zegt Dembele op de site van Fulham.

  "Net daarom ben ik zo blij met de zege. Nice wilde de bal snel rondspelen. Iedereen was moe na de stage en daar kwam nog de verplaatsing bij. Maar we speelden als team en de manier waarop maakte het nog veel mooier. We bewezen dat we veel progressie maken."