• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zimling is out met een dijverrekking

  Niki Zimling viel woensdag uit in de CL-heenmatch in Kopenhagen.

  Goed en slecht nieuws voor Niki Zimling in de kranten. De Deen van Club heeft geen scheurtje, maar een verrekking. Het is wel niet zeker of hij Kopenhagen haalt.

  Niki Zimling hinkte woensdagavond in de Champions League-match in Kopenhagen geblesseerd van het veld. Zijn blessure lijkt mee te vallen: het gaat om een verrekking in zijn dij, en niet om een scheurtje. Dat is het goede nieuws.

  Het slechte nieuws is dat niet echt duidelijk is wanneer Zimling weer speelklaar zal zijn. Charleroi zaterdag lijkt te vroeg te komen, en het is nog maar de vraag of de Deen, die momenteel maar moeilijk gemist kan worden op het Brugse middenveld, woensdag de belangrijke return tegen Kopenhagen haalt.