• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van den Brom: "Leuk om tegen Koster te spelen"

  John van den Brom (l) kijkt uit naar het duel tegen Beerschot.

  Morgenavond speelt Anderlecht tegen Beerschot. Het is meteen ook de eerste keer dit seizoen dat twee Nederlandse trainers tegen elkaar spelen. "Het is altijd leuk om tegen een landgenoot te spelen", zegt John van den Brom.

  Voor John van den Brom is Beerschot-trainer Adrie Koster geen onbekende. "Ik ken Adrie van bij Ajax en we hadden ook contact toen hij vorig seizoen beloftecoach was. Hij is een fijne collega en we hebben dezelfde visie op het spelletje", vertelt van den Brom. "Maar ik weet niet hoe hij hier met Beerschot zal spelen."

  "We hebben na onze goede match tegen Ekranas heel wat vertrouwen gekregen. We gaan natuurlijk vol voor de zege."

  Praet terug in de selectie

  Dennis Praet zit bij Anderlecht weer in de kern. De 18-jarige middenvelder heeft geen last meer van zijn enkelblessure die hij opliep in de Supercup. Ook Guillermo Molins zit in de selectie. Voor Reynaldo is er geen plaats.

  Ronald Juhasz en Ronald Vargas zijn er niet bij, maar hun afwezigheid zal niet lang meer duren. "Juhasz traint al twee weken mee. Hij verteert dat goed", zegt van den Brom. "Dinsdag volgt er een laatste test in de oefenmatch tegen Roeselare. Voor Vargas komt die wedstrijd te vroeg. We willen niks overhaasten, maar hij zit helemaal op schema."