• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Leekens: "Fysiek zwaar na Kopenhagen"

  Club moet het tegen Charleroi zonder onder andere Tchite doen.

  Club Brugge won op de eerste speeldag vrij vlot van Waasland-Beveren. Morgenavond speelt het op het veld van Charleroi, die andere promovendus. Maar Georges Leekens waarschuwt zijn spelers: "Het wordt geen makkelijke match."

  Club moet het tegen Charleroi zonder Zimling, Odjidja en Tchite doen. "Mentaal was de 0-0 tegen Kopenhagen een opsteker, maar fysiek was het wel zwaar", zegt Leekens. "Op bepaalde posities zal ik tegen Charleroi geen keuzes kunnen maken. De omstandigheden zullen dus voor mij kiezen."

  "Charleroi is in eigen huis een sterke tegenstander, met hun enthousiaste fans. En in hun match tegen KV Mechelen zag ik veel duels."