• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Fiorentina versterkt zich met Alberto Aquilani

  Aquilani, hier in Milan-tenue, hoopt zijn carrière in Toscane nieuw leven in te blazen.

  Alberto Aquilani is een speler van Fiorentina. Liverpool laat de 28-jarige middenvelder definitief terugkeren naar Italië. Aquilani tekent voor drie jaar in Firenze. De transfersom is niet bekend.

  Liverpool betaalde in 2010 nog een slordige 20 miljoen voor Aquilani, een jeugdproduct van AS Roma. Mede door blessures kon de Italiaan zich nooit doorzetten. Ook uitleenbeurten aan Juventus en Milan eindigden vroegtijdig. Aquilani was nu met Liverpool op stage, maar mocht vertrekken van nieuwe coach Brendan Rodgers.

  Ook Dirk Kuyt (Fenerbahçe) en Maxi Rodriguez (Newell's Old Boys) vertrokken al bij Liverpool. De 21-jarige Italiaanse spits Fabio Borini (Roma) is voorlopig hun enige aanwinst. Joe Cole kwam wel al terug van zijn uitleenbeurt bij Rijsel.