• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Tip van Gerets" is weer weg bij Standard

  Boukhriss kon bij Standard nooit doorbreken.

  Standard heeft afscheid genomen van Boukhriss. De verdediger gaat volgend seizoen aan de slag in zijn thuisland bij Raja Casablanca. De drievoudige Marokkaanse international tekende er een contract voor twee seizoenen.

  Standard laat de Marokkaanse verdediger Abelfattah Boukhriss definitief terugkeren naar Marokko. Hij kwam in januari 2011 aan in Luik, maar brak er niet door. Vorige winter werd hij al verhuurd aan zijn ex-club FUS Rabat en nu wordt hij verkocht aan Raja Casablanca.

  De Marokkkaanse international zou destijds bij Standard beland zijn na een tip van Marokkaans bondscoach Eric Gerets. Bij Standard kwam Boukhriss niet verder dan twee wedstrijden. Hij speelde wel de bekerfinale in 2011 tegen Westerlo.