• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pandza: "Arsenal Kiev is mooie uitdaging"

  Pandza heeft zin in zijn nieuw Oekraïens avontuur.

  Boris Pandza kiest met Arsenal Kiev voor een nieuw Oekraïens avontuur. De Bosniër heeft zin in zijn nieuwe uitdaging, maar toch verlaat hij KV Mechelen met pijn in het hart.

  Boris Pandza vindt met Arsenal Kiev een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Hij tekende er een contract voor drie seizoenen. Toch zal de Bosniër KV Mechelen missen: "Ik vertrek met pijn in het hart", zegt de 25-jarige verdediger in Gazet van Antwerpen.

  Pandza is ervan overtuigd dat hij een stap vooruit kan zetten in Oekraïne. "Kiev is misschien niet de meest klinkende naam, maar ze spelen in de Europa League. Ze doen ook elk jaar opnieuw mee voor een plaats bij de top vijf. Dit was dus een te mooie uitdaging om te laten liggen."

  Pandza speelde twee seizoenen bij KVM.  "Ik heb genoten van de afgelopen twee jaar. Vanaf de eerste dag behandelde iedereen me alsof ze me al 20 jaar kenden. Ik zal altijd supporter blijven van deze club."