• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Axel Hervelle haakt af bij de Belgian Lions

  Axel Hervelle heeft te veel last van de knie.

  De Belgian Lions kunnen niet rekenen op Axel Hervelle voor de kwalificatiecampagne van het EK, die op 15 augustus begint. De forward van Bilbao heeft te veel last van zijn knie. "Hij zit maar aan de helft van zijn mogelijkheden", luidt het.

  Over twee weken start de nationale ploeg de kwalifcatiecampagne voor het EK van volgend jaar in Slovenië. Het forfait van Axel Hervelle is slecht nieuws voor de Lions.

  "Axel heeft me verteld dat hij maar aan de helft van z'n mogelijkheden zit", zegt Jacques Ledure, manager van de Lions, in La Dernière Heure. "Het ligt niet in Axels aard om op halve kracht deel te nemen. Hij zou misschien af en toe kunnen trainen en spelen, maar ook de ploeg heeft hier weinig aan."

  De Lions moeten het voorlopig ook doen zonder Van den Spiegel, Mbenga, Lauwers en Steinbach. Roel Moors is dan weer onzeker.