• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vazquez: "Kopenhagen komt niet te vroeg"

  Victor Vazquez: "Club Brugge is klaar voor een goeie prestatie."

  De vraag is of Club Brugge klaar is voor zijn Champions League-opdracht in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Victor Vazquez gelooft van wel. "We zijn toch al zeven weken bezig."

  "Onder de nieuwe coach zijn natuurlijk andere accenten gelegd, maar ik ben er zeker van dat de ploeg klaar is voor een goeie prestatie", zegt Vazquez.

  "We moeten zonder angst naar Kopenhagen reizen en er in de match allemaal 100% voor gaan."

  "Iedereen droomt van de Champions League. Na het WK en het EK is dat het hoogste wat je als voetballer kunt bereiken. Ik heb er al eens van geproefd met Barça. Mijn goal tegen Kazan was iets onvergetelijks."

  Vazquez verwacht een slag op het middenveld. "Er zal veel gewerkt moeten worden. Deze groep is gewapend om dat te doen", zegt de Spanjaard van Club.

  "Of we weer met twee aanvallende middenvelders kunnen spelen? Ja, ik denk niet dat dat een probleem is. Zie naar de match tegen Waasland-Beveren. In Kopenhagen kan dat ook, maar we zullen iets meer verdedigend moeten meedenken."

  "In dat opzicht kan het belangrijk zijn dat we Blondel recupereren. Joe is een echte aanjager. Als de coach beslist om hem op te stellen, zal hij zeker zijn steentje bijdragen", besluit Vazquez.