• home
 • video
 • pas verschenen

  Pandza verhuist van KV Mechelen naar Oekraïne

  Pandza verlaar KVM.

  Arsenal Kiev wordt de nieuwe werkgever van Bosnische KVM-verdediger Boris Pandza. KVM-technisch directeur Fi Vanhoof bevestigde de nakende transfer bij Sporza. "Het is de beste oplossing voor iedereen."

  Boris Pandza was in zijn laatste contractjaar bij KV Mechelen en tot een contractverlenging kwam het niet. De Bosniër kiest dan voor een Oekraïens avontuur.

  "Op een paar financiële details met Kiev na is hij weg. We konden hem niet tegenhouden", zegt Fi Vanhoof (kleine foto). "Boris wilde niet bijtekenen en kan daar een stuk meer verdienen dan bij ons. En wij vangen nu toch nog een serieuze som."

  "Het vertrek van een titularis is jammer, maar geen drama. We hebben nog Van Hoevelen, Biset en Van Damme voor de stoppersplaatsen. Of we een vervanger halen? We gaan alvast niet rap rap iemand kopen, we gaan het rustig bekijken", zegt Vanhoof nog.