• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ekranas-"Belg": "Druk ligt bij Anderlecht"

  Yani Urdinov en Ekranas-coach Urbonas

  Anderlecht past toch maar beter op in de CL-voorronde: opponent Ekranas is al 23 duels ongeslagen. Eén speler bij de Litouwers heeft een Belgisch verleden: Yani Urdinov werd in België geboren en speelde bij de jeugd van KV Mechelen.

  Yani Urdinov: "Ik verwacht dat Anderlecht in het eerste halfuur een grote druk zal ontwikkelen, daarna zal het wel rustiger worden. De druk ligt overigens bij Anderlecht. Als ze in het begin niet scoren, wordt het meteen moeilijker voor hen. En wie weet scoren we zelf..."

  Coach Valdas Urbonas: "We willen de spelers laten genieten van Europa. Al wil ik meer dan alleen genieten. Ik denk echt wel dat we een kans maken."