• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Suarez pinkt een traantje weg bij zijn afscheid

  "Gracias. RSCA forever in my heart", liet Suarez op zijn uitrusting drukken.

  Matias Suarez heeft zondag, tijdens de jaarlijkse fandag van Anderlecht, met vochtige ogen afscheid genomen van zijn supporters. De spits die naar CSKA Moskou vertrekt, zal Brussel naar eigen zeggen nooit vergeten.

  "Gracias. RSCA forever in my heart", had Suarez voor de gelegenheid op de voor- en achterkant van zijn truitje laten drukken.

  "Anderlecht blijft voor altijd mijn club. Wie hier gespeeld heeft, vergeet dat nooit meer", zegt Suarez.

  "Ik dank iedereen voor de fantastische momenten die ik hier beleefd heb sinds mijn vertrek uit Argentinië. Het is niet altijd gemakkelijk geweest, maar de supporters zijn er altijd geweest voor mij."

  "Je kunt je niet inbeelden hoe moeilijk dit me valt. Mijn hart klopt met een snelheid van 200 km/u. Het is heel lastig om mijn tranen te bedwingen. Anderlecht zal altijd mijn thuis blijven, ook al ga ik nu in Moskou wonen."