• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rasmus Elm wordt ploegmaat van Suarez in Moskou

  Vorig seizoen speelden Elm en Suarez nog tegen elkaar in de Europa League

  De Zweedse international Rasmus Elm verhuist van AZ naar CSKA Moskou. De 24-jarige middenvelder bereikte maandag een overeenkomst over een transfer. Hij tekende een contract van drie jaar met één jaar optie.

  Rasmus Elm werd deze zomer met broer Viktor herenigd bij AZ, maar amper één maand later laat hij hem al achter. Elm presteerde vorig seizoen sterk bij AZ. De Zweed scoorde 10 keer in de Eredivisie en speelde ook de eerste twee wedstrijden met Zweden op het EK.

  In Moskou loopt Elm met zijn landgenoot Pontus Wernbloom een oude bekende tegen het lijf. De twee speelden vorig seizoen nog samen bij AZ. Elm wordt ook een ploegmaat van Matias Suarez. De Argentijnse spits maakte vorige week nog de overstap van Anderlecht naar CSKA Moskou.