• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Banega en auto's: geen goed huwelijk

  Banega (l) speelde vorig seizoen met Valencia tegen Racing Genk in de Champions League.

  De Ferrari van de Argentijnse voetballer Ever Banega is vandaag volledig uitgebrand. De Valencia-speler heeft geen geluk met zijn auto's, want hij liep in februari tijdens een tankbeurt al enkele breuken op.

  Ever Banega was maandag op weg naar het trainingscomplex van Valencia. Hij zag rook uit zijn bolide komen. De Argentijn verwittigde de hulpdiensten, maar die konden bij hun aankomst enkel vaststellen dat de auto uitgebrand was. De oorzaak van de brand is niet bekend.

  In februari brak de 24-jarige middenvelder zijn linkerenkel, -scheenbeen en - kuitbeen toen zijn auto bij een tankbeurt over zijn voet bolde. Deze keer hield hij niets over aan de brand.