• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Colsaerts kan geen plaatsen goedmaken

  Nicolas Colsaerts deed het vandaag iets beter dan gisteren.

  Nicolas Colsaerts heeft een score van 72 slagen (twee boven par) behaald in de derde ronde op de British open. Dat is een van de vier Majors in het golf. Deze prestatie was een tikkeltje beter dan die van gisteren.

  Colsaerts kende gisteren een absolute offday. Hij had toen 77 slagen nodig, de slechtste ronde van alle spelers.

  Vandaag deed hij het iets beter. Colsaerts had 72 slagen nodig.

  Hij begon goed met een birdie (1 onder par) op de tweede hole. Na een dubbele bogey (2 boven par) en bogeys (1 boven par) op de achtste en tiende hole, zakte hij weer weg. Colsaerts begint zondag met vier boven par.

  De Australiër Adam Scott staat aan de leiding.