• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Cavendish geeft les op Twitter: de bilspieren

  Mark Cavendish kan het goed uitleggen op Twitter.

  Morgen zit de Tour 2012 erop. Veel renners snakken naar het einde en kijken uit naar de iconische slotrit richting Champs-Elysées. Volgens Stuart O'Grady verdient Bradley Wiggins het ridderschap.

  Bradley Wiggins heeft er in de laatste tijdrit van de Tour de France nog eens stevig de pees opgelegd. Hij reed de concurrentie op een hoopje en zette zo zijn gele trui nog wat meer in de verf.

  Op Twitter is er alvast geen gebrek aan lof voor Wiggins, die morgen zo goed als zeker de eerste Britse Tourwinnaar wordt. Stuart O'Grady vindt alvast dat WIggins ridder mag worden.

  Brajkovic en zijn beste vriend jodium

  Ook bij Jani Brajkovic waren er felicitaties voor Wiggins en Team Sky. Maar het is zijn tweet over zijn avondactiviteiten die de aandacht trekt. De Kroaat gaat naar een speciaal feestje vanavond.

  Cavendish geeft les over bilspieren

  Nog iemand die het op Twitter had over pijn en de gevolgen ervan, was Mark Cavendish. Hij gaf een uiteenzetting over het achterwerk: een lichaamsdeel waar blijkbaar niet veel van overblijft na drie weken Tour.

  Henderson is de lolbroek met dienst

  Greg Henderson is de voorbije drie weken meermaals in deze rubriek verschenen. Ook vanavond trok één van zijn tweets de aandacht. Hij omschreef zijn gevoel bij de tijdrit wel erg plastisch.

  Kroon sluit de rangen

  Karsten Kroon reed vandaag de traagste tijd. De Tour heeft ook voor de Nederlander van Team Saxo lang genoeg geduurd. Erg hard lijkt hij niet aan zijn laatste plaats van vandaag te tillen.