• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  RC Genk moet naar Moldavië of Kazachstan

  RC Genk zal ver moeten reizen.

  Vanmiddag werd in Nyon ook geloot voor de derde voorronde van de Europa League. Genk ontmoet Milsami Orhei of FC Aktobe. AA Gent trekt naar Slovakijke (Slovan Bratislava) of Hongarije (FC Videoton) , als het zich plaatst in de tweede voorronde tegen Differdange.

  Gent speelt op 2 augustus thuis tegen Milsami Orhei uit Moldavië of FC Aktobe uit Kazachstan. De terugmatch is een week later.

  In de eerste match in de tweede voorronde versloeg Orhei Aktobe met 4-2.

  Gent, dat zijn heenwedstrijd in de tweede voorronde met 0-1 won bij FC Differdange, speelt eerst uit bij SK Slovan Bratislava of FC Videoton. De heenmatch in de tweede voorronde tussen de twee teams eindigde op 1-1 in Bratislava.

  Bekerwinnaar Lokeren start in de vierde en laatste voorronde (play-offs).