• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ivan De Witte: "Ik wil de fans geruststellen"

  AA Gent-voorzitter Ivan De Witte wil zijn fans geruststellen.

  De fans van AA Gent zijn ongerust. Hun ploeg liet verschillende sterkhouders vertrekken en vervangers zijn er amper. Voorzitter Ivan De Witte liet aan Sporza Radio weten: "Ik wil de fans geruststellen."

  "Er komt vast en zeker nog versterking, ook in de aanval. Zo tekende Remacle vrijdag bij ons en we zijn ook nog bezig om ons middenveld te verbeteren. De samenstelling van onze kern is zeker nog niet definitief", zegt De Witte.

  "We nemen de tijd om de juiste pionnen te zoeken. Het typische van een transferperiode is ook dat als je langer wacht, meer dingen bespreekbaar worden"

  De vertrekkers bij Gent zijn niet van de minsten. Onder anderen El Ghanassy, Smolders, Coulibaly, Jørgensen en Ljubijankic lijken niet zo simpel te vervangen.

  "Een team wordt niet gevormd met namen, maar met kwaliteiten van spelers", zegt De Witte. "Ons beleid is om na 3 jaar met dezelfde kern een vernieuwing door te voeren. Zo een frisse wind is ook heilzaam voor spelers en kleedkamer."

  "Na enkele weken in de competitie zul je wel zien dat Gent op een creatieve wijze een sterke constructie heeft. Sollied is hiervoor ook de juiste coach en we willen minstens weer vierde worden."