• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Boze Brüls: "AA Gent, haal versterking!"

  Brüls: "Ljubijankic is niet de laatste vertrekker, let maar op."

  Christian Brüls is niet te spreken over de transferpolitiek van AA Gent. In Luxemburg werden de pijnpunten duidelijk, zo vindt hij na de match tegen Differdange. "Ik ben écht kwaad, want wij moeten het wel doen op het veld, hé."

  Brüls was één van de weinige lichtpunten van Gent op het veld van Differdange (0-1). Ondanks de zege was de middenvelder in zijn wiek geschoten.

  "Hopelijk keek ons bestuur aandachtig mee naar deze match", zegt Brüls in de kranten. "We zijn duidelijk nog niet klaar. We hebben nood aan creativiteit en ervaring. Bernd Thijs, die ontbrak, kan niet alles in zijn eentje oplossen."

  AA Gent liet de voorbije weken Coulibaly, Smolders, Jørgensen, El Ghanassy en Ljubijankic vertrekken.

  "Ljubijankic is niet de laatste vertrekker, let maar op. Ik ben écht kwaad, want wij moeten het wel doen op het veld, hé. Mijn oproep aan het bestuur: haal versterking. Anders moet ik misschien ook  mijn conclusies trekken en aansturen op een vervroegd vertrek."