• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Papa Péraud blijft wel: "Ik moet van mijn vrouw"

  Zaterdag werd Valentine Péraud geboren. Vive le vélo gaf vader Jean-Christophe een babyhemdje.

  Fabian Cancellara, Bauke Mollema en Jean-Christophe Péraud hebben de afgelopen dagen een dochter gekregen. De eerste twee waren net op tijd uit de Tour gestapt, de laatste doet nog mee.

  Sporza wilde weten waarom? "Mijn vrouw heeft me ervan overtuigd om door te rijden. Toen 's ochtends haar water brak, wilde ik uit de koers stappen. Ze zei me dat het nog 24 uur kon duren en dat ik moest starten."

  "Ik kreeg het nieuws van de bevalling even voor de aankomst. Ik ben haar meteen gaan bezoeken met de helikopter. Het was een uniek moment in mijn leven." Vive le vélo gaf de Fransman van AG2R de fraaie Odiel én een babyhemdje.