• home
 • video
 • pas verschenen

  Vargas: "Wil klaar zijn voor competitiestart"

  "Ik mag mijn arm tien dagen niet bewegen", zegt Ronald Vargas.

  Het zit Ronald Vargas niet mee. Hij was bijna hersteld van zijn zware knieblessure, maar blesseerde zich vrijdag op training aan zijn elleboog. "Maar ik blijf een strijder", zegt de aanvallende middenvelder van landskampioen Anderlecht.

  "Na een kopbalduel viel ik met mijn volledige gewicht op mijn arm", vertelt Vargas over zijn blessure.

  "Ik had heel veel pijn. Gelukkig heb ik geen breuk of zijn mijn ligamenten niet geraakt. Ik mag mijn arm tien dagen niet bewegen, maar na de stage hoop ik weer voorzichtig met de groep te trainen."

  "Ik heb een moeilijk jaar beleefd, maar dit zal mij niet stoppen. Ik ben bijna klaar om weer te voetballen. Ik zal klaar zijn voor de competitiestart."

  Vargas kwam vorig seizoen met een zware knieblessure van Club Brugge naar Anderlecht. In het najaar van 2011 maakte hij zijn comeback, maar hij blesseerde zich snel opnieuw aan zijn knie. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen trainde Vargas met de groep, maar vrijdag sloeg het noodlot dus weer toe.

  Op 28 juli speelt Anderlecht zijn eerste competitiematch tegen Kortrijk. Enkele dagen later volgt de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League.