• home
 • video
 • pas verschenen

  Opgave dreigt voor Martin en Luis Leon Sanchez

  Luis Leon Sanchez start morgen met een brace.

  De rit naar Seraing heeft slachtoffers geëist. Tony Martin heeft een polsblessure en beslist maandag of hij start in de tweede rit. Luis Leon Sanchez heeft een gekneusde pols en start met een brace.

  Tony Martin kwam vroeg in de etappe ten val. De Duitser van Omega Pharma-Quick Step kreeg verzorging en reed de rit uit. Hij eindigde na de lastige finale in Seraing zelfs in de eerste groep als 33e.

  Martin werd onderzocht in het ziekenhuis. Hij heeft een polsblessure en morgen wordt pas beslist of hij nog start in de tweede rit met aankomst in Doornik.

  Martin heeft nog niet veel geluk gehad in deze Tour. Hij was een van de favorieten voor de proloog, maar kreeg een lekke band.

  Luis Leon Sanchez kwam ten val in de finale en verloor meer dan 4 minuten. In het ziekenhuis kreeg hij een gips voor zijn gekneusde pols, er zou niks gebroken zijn. Morgen start Sanchez met een brace in de tweede etappe.