• home
 • video
 • pas verschenen

  Bruidegom De Gendt missen jullie het meest

  Deze Thomas De Gendt verkoos zijn huwelijk boven de Tour.

  In onze dagelijkse Tourpoll vroegen we wie van de afwezigen jullie graag in de Tour hadden zien starten. De Gendt kreeg meer stemmen dan Contador.

  Thomas De Gendt had zaterdag zijn trouwfeest en dus moest hij de Ronde van Frankrijk aan zich laten voorbijgaan. Erg jammer, zo vindt meer dan één derde van onze surfers, want de nummer drie van de Giro had met zijn aanvallende stijl voor vuurwerk kunnen zorgen in de bergen.

  Opvallend is ook dat jullie Tom Boonen het minst zullen missen. De Tour en Boonen was de voorbije jaren geen goed huwelijk en dus heeft de Belgische kampioen ervoor gekozen om zich via de Ronde van Polen voor te bereiden op de Olympische Spelen.

  Zaterdag 30 juni