• home
 • video
 • pas verschenen

  Trickovski is vierde aanwinst voor Club Brugge

  Trickovski (midden) tekent in Brugge een contract voor drie jaar.

  De Macedoniër Ivan Trickovski (25) heeft bij Club Brugge een contract voor drie jaar met een optie op een extra seizoen ondertekend. Club-coach Leekens: "We krijgen er een brok ervaring bij."

  Club Brugge heeft zijn vierde aanwinst van het nieuwe seizoen beet. Na Bart Buysse, Jesper Jorgensen en Mémé Tchité haalt het nu ook de 18-voudige international Trickovski.

  "Het was makkelijk om voor Club te kiezen", zegt Trickovski. "Ik kijk er naar uit om voor een Belgische topclub te spelen. Club heeft een rijke geschiedenis en heeft grote ambities."

  Trickovski is een aanvallende middenvelder en werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot beste speler in Cyprus en tot Macedonisch Speler van het Jaar. Met APOEL bereikte hij de kwartfinales van de Champions League. Club Brugge zou 1 miljoen betalen.

  Leekens: "Hij kan een meerwaarde brengen voor ons team"

  George Leekens, de nieuwe coach van Club Brugge, is erg opgezet met de komst van Trickovski.

  "Ik ben blij met deze transfer. We krijgen er ondanks zijn jonge leeftijd een brok ervaring bij. Hij heeft veel kwaliteiten op verschillende posities. Hij brengt ons snelheid, diepgang en scorend vermogen."

  "Er zijn offensief nu veel mogelijkheden en Ivan kan een meerwaarde geven aan ons team. Hopelijk kan hij zich hier snel aanpassen en snel integreren in de groep. We willen hem klaarstomen voor het grote werk binnen enkele weken."