• home
 • video
 • pas verschenen

  Jovanovic: "Ik wil de CL-hymne nog eens horen"

  Milan Jovanovic begint aan zijn tweede en laatste contractjaar bij Anderlecht. "Ik wil de club graag naar de Champions League leiden", zegt hij.

  "Ik ben de oudste speler van de kern, maar ik was op 18 juni al weer aan het trainen. Dat is een beetje vreemd, maar ik mopper niet. Dit jaar wil ik een topvoorbereiding", zegt Jovanovic in Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure.

  "Als ervaren speler is het mijn taak om de coach en de jongeren te helpen op weg naar de Champions League. Ik wil die CL-hymne nog eens horen."

  "Met de coach klikt het. Hij praat veel en met iedereen. We werken veel met de bal. Onze passing wordt veel beter op de kleine ruimte en we worden ook rustiger aan de bal. Van den Brom laat ons slim spelen.

  Na het behalen van de titel had Jovanovic gezegd dat hij moest nadenken over zijn toekomst. "Maar ik blijf wellicht gewoon."

  "Michel Preud'homme wou me bij Al Shabab. Ik droom van een nieuwe samenwerking met Michel, maar niet in Saudi-Arabië. Dat kan niet met mijn vrouw en kinderen", zegt de Serviër.

  "Ik las dat ik een nieuw contract zou krijgen na de titel, maar ik heb niks gehoord. Ik ga ook niet bedelen bij meneer Van Holsbeeck. Maar ach, mijn relatie met de directie is geweldig. Ik wil eerst presteren op het veld. In januari en februari heb ik nog tijd genoeg om na te denken over mijn toekomst."