• home
 • video
 • pas verschenen

  Gareth Bale blijft Tottenham trouw

  Bale: "Tottenham-fans zijn fantastisch"

  De razendsnelle flankaanvaller Gareth Bale heeft zijn verblijf verlengd bij Tottenham. De international uit Wales staat nu tot 2016 onder contract bij de Engelse club. Corluka zoekt wel andere oorden op.

  Gareth Bale, nog altijd pas 22, speelt al vijf jaar voor Tottenham. Hij kon rekenen op de belangstelling van meerdere topclubs. Maar Bale heeft de transfergeruchten de kop ingedrukt en tekende een contract tot 2016 bij Tottenham.

  "Ik heb al van elke minuut genoten bij Tottenham. De fans zijn fantastisch. De club is vooruitgang aan het boeken. Daar wil ik graag deel van blijven uitmaken", zegt Bale.

  In september staat Bale met Wales tegenover de Rode Duivels in de voorronde voor het WK van 2014.

  Corluka is wel weg bij Tottenham

  De Kroatische international Vedran Corluka verlaat Tottenham wel. De 26-jarige centrale verdediger heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Lokomotiv Moskou.

  Corluka speelde sinds januari 2009 voor Tottenham. Het voorbije seizoen werd hij een half jaar uitgeleend aan Leverkusen. Op het EK speelde Corluka de drie groepsmatchen met Kroatië. Bij Lokomotiv ziet hij ex-bondscoach Slaven Bilic terug.