• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot is dicht bij derde PSV-transfer

  Marzo (m) speelde in december 70 minuten tegen Rapid Boekarest in de Europa League (2-1).

  Beerschot lijkt met PSV een ideale visvijver gevonden te hebben. Na Funso Ojo en Stijn Wuytens wordt Stefano Marzo (21) de derde speler die overkomt van de Eindhovense club.

  "Ik ben rond met Beerschot", zegt de rechtsachter met de Belgisch-Italiaanse dubbelnationaliteit in Het Belang van Limburg. "Bij PSV heb ik geen perspectief meer. Ze willen me bij satellietclub FC Eindhoven stallen, maar ik verkies natuurlijk de Belgische eerste klasse."

  "Beerschot toonde eind vorig seizoen al interesse. Dat zou drie stappen vooruit ziijn ten opzichte van de PSV-reserven. Ik hoop dat de clubs snel een akkoord bereiken. Ik kijk ernaar uit. De broers Wuytens en Funso Ojo ken ik trouwens goed."