• home
 • video
 • pas verschenen

  Atletico leent Courtois nog een seizoen

  Courtois won de Europa League met Atletico.

  De Belgische doelman Thibaut Courtois speelt ook volgend seizoen op huurbasis bij Atletico Madrid. De Spanjaarden hebben daarover een akkoord met Chelsea, waar Courtois onder contract ligt.

  Thibaut Courtois ruilde vorig jaar Racing Genk voor een contract van vijf seizoenen bij Chelsea. De Engelse topclub stalde hem meteen bij Atletico Madrid, waar hij dus ook volgend jaar het doel zal verdedigen.

  Voor Courtois was het voorbije seizoen een succes. De Rode Duivel dwong snel een basisplaats af en won met de Spaanse club de Europa League. Volgende week hervat Courtois de training in Madrid.

  De 20-jarige Rode Duivel had al aangegeven graag nog een jaartje bij Atletico te blijven. Die wens wordt dus waarheid na het akkoord dat de Spaanse ploeg met de CL-winnaar sloot.

  Courtois is tevreden dat hij nog een seizoen onder de lat mag staan bij Atletico. "Nu is het zeker dat ik nog een seizoen bij Atletico blijf. Ik ben heel blij dat ik nog een jaar voor deze club en de geweldige supporters kan voetballen", zegt de doelman.