• home
 • video
 • pas verschenen

  Vossen: "Ik voel me weer klaar voor de strijd"

  "Ik liet zelfs een weekje met De Bruyne passeren."

  Jelle Vossen heeft de draad weer opgepikt bij RC Genk. De aanvaller is helemaal hersteld van zijn bofaanval, die zijn vakantie deels om zeep hielp.

  Gisteren sloten de Genkse internationals aan op training. Ook Vossen dus. Die is weer helemaal fit na zijn bofaanval, begin juni. "Ik heb een week lang het huis van mijn ouders niet verlaten", vertelt Vossen in Het Belang van Limburg.

  "Mijn vriendin zag ik toen ook niet. Best vervelend. Ik heb zelfs een een week vakantie met Kevin De Bruyne in de Provence laten passeren. Ik wou geen risico's nemen."

  Vossen ging wel naar Cuba. "Maar die vakantie viel dan weer letterlijk in het water. Een heel prettige vakantie heb ik dus niet achter de rug. Maar niks aan te doen. Vanaf nu roept de sportieve plicht. Ik voel me weer helemaal klaar voor strijd."