Gent klopt het team van Aarst in een oefenpot

ma 25 juni 2012 21:28
Benito Raman dribbelt zijn Noorse opponent.
AA Gent heeft maandag een oefenwedstrijd gespeeld tegen Tromsø. Tegen de ploeg van zijn ex-spits Ole Martin Aarst won Gent met 1-0. Intussen moet Gent spits Tom Boere even missen.

AA GENT - TROMSO 1-0

Doelpunt: 23' Ljubijankic 1-0µ

Gent (1e helft): Padt, Rafinha, Melli, Maréval, Skarabot, Thijs, Messoudi, N'Diaye, De Smet, Brüls, Ljubijankic

Gent (2e helft)
: Boeckx, Baric, Nahayo, Corstjens, Wallace, Arzo, Conte, Van der Bruggen, Cerimagic, Arbitman, Raman

Opmerking: Tromsø is een Noorse eersteklasser. Het doelpunt van Ljubijankic kwam er na een flater van de Tromsø-keeper. Die liet de bal door zijn benen glippen. Bij Tromsø speelde Ole Martin Aarst. De ex-Gent-speler viel na de rust in. Zijn gelijkmaker belandde op de paal.

SPITS BOERE IS EEN TIJDJE OUT

Tom Boere moet een deel van de voorbereiding van Gent missen. De 19-jarige aanvaller blesseerde zich zondag op training aan zijn meniscus. Maandag ging de Nederlander al onder het mes. Hoe lang AA Gent Boere moet missen, is nog niet duidelijk. AA Gent haalde Boere begin dit jaar bij de jeugd van Ajax.