• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Marchisio: "Balotelli moet wakker worden"

  Marchisio vindt dat Balotelli zijn kansen moet benutten.

  Italië-middenvelder Claudio Marchisio heeft zijn ploegmaat Mario Balotelli gewaarschuwd in aanloop naar de wedstrijd van maandag tegen Ierland: "Zijn kansen beginnen te slinken."

  Balotelli stond tegen Spanje en Kroatië in de basis, maar wist nog niet te scoren. Ploegmaat Marchisio waarschuwt hem. "Balotelli krijgt veel kansen om zich te onderscheiden. Maar stilaan geraken die kansen op."

  "Hij heeft veel talent en hij moet zich voortdurend verdedigen tegenover de buitenwereld. Maar hij moet beseffen dat het tijd is om te presteren, anders geraakt hij zijn plaats in het team mogelijk kwijt. Hij moet dringend wakker worden."

  Om door te stoten naar de kwartfinales moet Italië maandag winnen tegen Ierland, en mogen Spanje en Kroatië niet met 2-2 of meer gelijkspelen. Italië-coach Cesare Prandelli overweegt Balotelli uit de ploeg te laten ten voordele van Antonio Di Natale, die inviel en scoorde in de eerste wedstrijd tegen Spanje.