• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Naakte Kroatische fan dan toch ontslagen

  Een van deze vrouwen werkt voor het Kroatische ministerie van Cultuur. Werk-TE.

  De Kroatische Jelena Miksa wist zich goed te amuseren op het EK. Zo hard zelfs dat ze haar borsten liet keuren en aanraken tijdens het feestje dat vooraf ging aan Kroatië-Ierland.

  De foto's - die voor heel wat commotie zorgden in eigen land - dateren van de wedstrijd Kroatië - Ierland. Eén van de vrouwen die met plezier haar borsten ontblootte tijdens het feestje vooraf, bleek te werken voor het Kroatische ministerie van cultuur.

  En dat ministerie kon helemaal niet lachen met wat het te zien kreeg en riep haar op het matje. Dit soort gedrag kon niet door de beugel. Maar omdat Jelena geen spijt toonde van haar daden, werd ze ontslagen.