• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lukaku is EK-analist en bezoekt Ketnet

  Hoog voetbalbezoek op de VRT zondag: Chelsea-spits Romelu Lukaku brengt 's ochtends een bezoekje aan Ketnet King Size en is 's avonds op Sporza analist voor het EK.

  Lukaku is samen met Johan Boskamp te gast in de omkadering van de laatste wedstrijden in groep B. Belangrijke wedstrijden, want met Nederland-Portugal en Duitsland-Denemarken staat er nog heel wat op het spel in de groep. Gisteren was het bijvoorbeeld aan Thibaut Courtois om samen met Boskamp de analyse te verzorgen.

  's Ochtends in Ketnet King Size

  En de dag begint al vroeg voor Lukaku, want 's ochtends brengt hij een bezoekje aan Ketnet King Size. Hij zal er Ketnet-wrapper Kristien Maes alles vertellen over voetbal, het EK en zijn avonturen in het buitenland.

  Ketnet King Size, zondag om 8.25u op Ketnet.


  Meer info op de website van Ketnet.
  Ketnet op Facebook.