• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gomez: "Ik heb het echt moeilijk gehad"

  Gomez scoort zijn eerste van twee doelpunten tegen Nederland.

  Mario Gomez heeft zijn critici de mond gesnoerd met twee goals tegen Nederland. Ondanks zijn doelpunt tegen Portugal lag de spits zwaar onder vuur. "Ik wil geen topschutter worden, ik wil het EK winnen."

  "Na die goal tegen Portugal dacht ik dat het gemakkelijker zou gaan en dat iedereen mij eindelijk zou steunen", zegt Gomez. "Maar dat was niet het geval."

  "Er was veel druk voor de wedstrijd tegen Nederland. Na mijn eerste goal liep ik naar die oranje muur van Nederlandse fans, maar ik draaide mij snel weer om. Ik vierde niet na mijn eerste doelpunt omdat ik zo opgelucht was. Ik heb het echt moeilijk gehad."

  "Ik ben niet geïnteresseerd in de titel van topschutter", verzekert Gomez, die nu aan drie doelpunten zit. "Ik wil gewoon het EK winnen. Mario Gomez is niet belangrijk op dit toernooi, de Duitse nationale ploeg is dat wel."