• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  EK kost twee supporters het leven in Duitsland

  Een Kroatische fan viel uit een auto.

  In Duitsland zijn twee feestvierende voetbalfans om het leven gekomen. Een 43-jarige man werd dood aangetroffen in een meer en een 22-jarige viel uit een wagen.

  In Frankfurt vierde een Kroatische supporter het 1-1-gelijkspel tegen Italië iets te uitbundig. De 22-jarige fan ging te ver uit een autoraampje hangen en kwam met zijn hoofd op de stoep terecht. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar bezweek kort na aankomst aan zijn verwondingen.

  Kort voordien had de politie na een zoekactie het lijk van een Duitse fan gevonden in de Edersee, een meer in Noord-Hessen. De 43-jarige man had woensdag met vrienden de wedstrijd tegen Nederland bekeken, maar was niet thuisgekomen. Het is niet duidelijk hoe de man in het meer belandde.