• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pacovski: "Ben toch een beetje verrast"

  Olivier Renard en Tome Pacovski trainden gisteren voor de eerste keer samen.

  EK of geen EK, bij KV Mechelen trainen ze al. KVM heeft met Tome Pacovski, Olivier Renard en Wouter Biebauw drie keepers die onder de lat willen staan. "Er is geen probleem", zegt Renard.

  "Toen ik besloot Beerschot voor KV Mechelen te ruilen was de situatie helemaal anders", zegt Pacovski in Gazet van Antwerpen.

  "Ik was toch wat verrast toen ik las dat Renard bleef. Maar KVM beschikt nu over drie goede keepers. Dat is goed voor de club."

  "Ik hoorde dat Biebauw zegt dat hij zeker zal spelen. Het is goed dat hij dat denkt. Dat toont aan dat hij veel vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. We zullen wel zien wat er zal gebeuren."

  Renard: "Ze moeten tonen dat ze beter zijn"

  Olivier Renard leek in het tussenseizoen op weg naar Standard. Maar dat veranderde toen coach José Riga besloot om de Luikse club te verlaten. "Ik ben graag bij KVM", zegt Renard in Gazet van Antwerpen.

  "De mensen denken iets anders, maar het bestuur was blij toen ik vertelde dat ik zou blijven. Ze zijn tevreden over mij."

  "Er is geen enkel probleem. De trainer zal beslissen wie speelt. De vorige coaches kozen voor mij. Biebauw en Pacovski moeten bewijzen dat ze beter zijn. Maar ik zal alles doen om eerste keeper te blijven."

  Renard kon ook naar Famagusta in Cyprus. "Ze hebben dagenlang gebeld, maar ik had daar geen zin in. Ik blijf wellicht nog twee jaar bij KVM."