• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mouha en Gielen beginnen slecht aan laatste kans

  Mouha en Gielen verliezen hun openingsmatch in Rome.

  Liesbeth Mouha en Katrien Gielen zijn er niet in geslaagd hun openingsmatch van het World Tour-toernooi in Rome te winnen. Ze verloren in twee sets van het Italiaanse topduo Cicolari/Menegatti.

  Liesbeth Mouha en Katrien Gielen zijn in Rome op zoek naar punten om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Ze moeten na het toernooi in Rome in de (uitgezuiverde) top zestien staan om recht te hebben op olympische deelname.

  De Belgen zijn in Rome het 21e reekshoofd. Ze verloren hun eerste match in groep N van het vijfde reekshoofd. In de volgende twee groepswedstrijden nemen Mouha en Gielen het op tegen het 12e en 28e reekshoofd uit Zwitserland.